Zaposlitev


Wave Group (Val Skupina d. o. o.) je mlado, ambiciozno in hitro rastoče podjetje, usmerjeno na e-commerce in razvoj lastnih produktov.Upravljamo z vodilnim prodajnim mestom na področju dodatne opreme za mobilnikev regiji (8-kratni naslov Online trgovec leta v Sloveniji in na Hrvaškem, 2leti zapored naslov Web Champion, Adriatic Web Champion 2020 za najboljšo spletno trgovino v celotni regiji) in prvo fizično digitalno trgovino v Sloveniji v ljubljanskem BTC-ju. Več o podjetju najdeš tukaj.
Spletna mesta v upravljanju: gizzmo.si, gizzmo.hr, gizzmo.hu ...

Asistent v marketingu (m/ž)

Ali »dihaš digitalno«, se ne moreš upreti izzivom in se želiš pridružiti mlademu, ambicioznemu in hitro rastočemu podjetju? Fantastično! Iščemo asistenta za digitalni marketing, ki ima veliko željo po učenju ter bo pomagal pri izvedbi različnih e-commerce projektov v Sloveniji in tujini.

Delo zajema:
Izbrani kandidat bo zadolžen/a za vnos podatkov in besedil, vodenje profilov na družbenih omrežjih, urejanje in pripravo SEO člankov/blog objav in urejanje pristajalnih strani za različne promocije - večinoma bo delo torej terjalo ogromno natančnosti, dobre organizacijske sposobnosti in vnašanja različnih podatkov.

Nudimo:

- zanimivo in dinamično delo,
- sproščeno vzdušje v mladem teamu z 10+ let izkušenj v spletnem marketingu,
- prijetno delovno okolje,
- izlete in teambuildinge 1-2x letno,
- redno mesečno plačilo.

Pričakujemo:

- veselje in volja do učenja
- natančnost, samoiniciativnost, avtonomnost, prilagodljivost
- aktivno znanje angleščine
- komunikativnost, pozitivna naravnanost
- izkušnje v digitalnem marketingu so prednost (niso pogoj)

Napiši nam mail na jobs@wave.si

Hint:Serijske CVje s kalkulacijo vseh opravljenih študentskih ur v Mcdonaldsu in skopijo tvojega rojstnega lista, izpita za težek motor in zdravniškega potrdila sovražimo. Bolj bomo veseli maila, ki učinkovito opiše tvoje glavne karakterne značilnosti, kompetence, ključne delovne izkušnje in dodano vrednost, ki jo prinašaš.


Rok za oddajo prijav: 6.10.2023.