Premium selfie stick Huawei "CF15 Pro" in trinožno stojalo v enem - črn - SI

Želiš izdelek vrniti ali zamenjati?

Pri gizzmo.si omogočamo enostavna vračila, menjave ali uveljavljanje garancije. Enostavno izpolni vodnik za vračila in menjave:

Želim vračilo ali menjavo

Iščeš Garancijski list?

Garancijski list za izdelek najdeš na spodnji povezavi. Za uveljavljanje garancije sicer zadostuje samo predložitev računa.

Izjava o Skladnosti

Izjavo o skladnosti CE tega izdelka najdeš na dnu tega dokumenta.

Video

Premium selfie stick Huawei "CF15 Pro" in trinožno stojalo v enem - črn

Videz

1. Stojalo za telefon

2. Raztegljivi drog

3. Gumbi za povečavo*

4. Trinožno stojalo

5. Indikatorska lučka

6. Gumb za vklop/izklop* in preklop

7. Gumb zaklopa

*Opomba: Za uporabo gumbov za povečavo in vklop/izklop je potrebna združljivost s telefoni Huawei EMUI 10.0/ Honor Magic UI 3.0 ali novejše različice. Telefon mora imeti tudi podporo za funkcijo povečave kamere.

1. Povezovanje s telefonom

1. Pritisnite in držite gumb za vklop/izklop na daljinskem upravljalniku 2 sekundi, da ga vklopite in vstopite v stanje seznanjanja Bluetootha. △ Pred prvo uporabo odstranite izolacijski list v predalčku za baterijo na daljinskem upravljalniku.

2. Vklopite Bluetooth na svojem mobilnem telefonu in vstopite v način iskanja, kliknite "CF15 Pro" (ali "AF15 Pro") med najdenimi napravami. Ko je povezava uspešna, se zelena lučka na daljinskem upravljalniku prižge 3 sekunde in nato ugasne.

2. Uporaba selfie stick-a

1. Razprte selfie stick-a [29].

2. (Po želji) Uporabite trinožno stojalo za fotografiranje. Odstranite daljinski upravljalnik, odprite spodnje stojalo, potisnite vzvod navzgor in postavite stojalo na ravno površino.

3. Pritrdite telefon (bodite previdni, da se izognete pritisku na gumbe na telefonu).

4. Fotografiranje s pomočjo daljinskega upravljalnika

  • Gumb zaklopa: Pritisnite enkrat za fotografiranje ali snemanje videa. Pritisnite in držite 3 sekunde za izklop. Med snemanjem fotografij/video posnetkov kliknite, da preklopite med sprednjo in zadnjo kamero. Dvakrat kliknite v zaklenjenem zaslonu, da vstopite v kamero. Dvakrat kliknite na namizju, da vstopite v kamero. Dvakrat kliknite, ko je kamera izklopljena, da jo aktivirate. Med fotografiranjem/videon posnetek kliknite, da preklopite med snemanjem videa in fotografij.
  • Gumbi za povečavo: Kratek ali dolgotrajen pritisk za približevanje ali oddaljevanje kamere ali videa.

Navodila za recikliranje in odlaganje


Ta oznaka pomeni, da izdelka po vsej EU ni dovoljeno odvreči med ostalegospodinjske odpadke. Za preprečevanje morebitne škode za okolje ali zdravje ljudi zaradi nenadzorovanega odlaganja odpadkov odgovorno reciklirajte in stem spodbujajte trajnostno uporabo materialnih virov. Če želite uporabljeno napravovrniti, uporabite sistem za vračilo ali kontaktirajte prodajalca, kjer ste napravo kupili. Prodajalec lahko napravo reciklira na okolju prijazen način

Izjava distributerja, da izdelek ustreza zahtevam veljavnih direktiv EU

ES – Izjava o skladnosti

VAL SKUPINA D.O.O.
HRVAŠKA 10
1000 LJUBLJANA
SI22490388

izjavljamo, da je proizvod

Premium selfie stick Huawei "CF15 Pro" in trinožno stojalo v enem - črn - SI
skladen z Direktivo 2014/53/EU.

Kontakt prodajalca:

info@gizzmo.si

INFO številka

041 736 736


View this manual in other languages